An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

Top

Schilderen

Verhoeven Schilderwerken

Al 70 jaar onze core business

Schildersbedrijf Verhoeven uit Giessen is al meer dan 70 jaar een begrip in het Land van Heusden en Altena. Wij hebben ruime ervaring op diverse schildersprojecten. De laatste jaren heeft Verhoeven een gevarieerde kring aan gewaardeerde opdrachtgevers verworven. Verhoeven vindt u bij diverse particulieren voor een enkel kozijn, maar is ook te vinden bij grootschalige projecten. Ziekenhuizen, woningbouw of scheepvaart worden voorzien van schilderwerken van Verhoeven.

Van het restaureren van monumentale villa’s tot staalconstructies van graansilo’s en van meerjarige onderhoudscontracten voor woningbouwverenigingen tot complete interieur/exterieur nieuwbouw van een ziekenhuisvleugel. Verhoeven regelt het met het oog op kwaliteit, service en resultaat.

Meesters in schilderwerk

Niet zomaar een schilder, maar een meesterschilder!

Bij Verhoeven kijkt het oog van de meester streng mee. Wij hanteren geen kinderachtige eisen en werken dagelijks aan ultiem vakmanschap.

Alle facetten van het schildersvak worden bij ons zeer secuur uitgevoerd. Met ruim 20 vakgerichte medewerkers en een strakke werkvoorbereiding wordt uw project binnen de afgesproken kaders uitgevoerd. Door onze platte organisatiestructuur met korte lijnen en duidelijke taken zijn wij bovendien in staat snel in te spelen op plotselinge vragen uit de markt. Deze flexibele instelling uit zich ook in het creatief meedenken met onze opdrachtgevers. Hierdoor worden vaak genoeg nieuwe oplossingen aangedragen die de kwaliteit en de voortgang van uw project ten goede komen.