An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

Top

Glaszetten / timmerwerken

Glaszetten / timmerwerken

Beglazing in alle soorten en maten

Verhoeven beschikt  over gespecialiseerde glaszetters die uitstekend voor hun taak zijn toegerust. Met de modernste middelen en een uitgekiende onuitputtelijke voorraad wordt snel en adequaat ingespeeld op, soms heel plotselinge, vragen uit de markt. Dubbel glas, gelaagd glas of enkel glas, brandwerend of beveiligd glas. Voor iedere toepassing hebben wij speciale oplossingen. Uiteraard wordt hierbij ook zorggedragen voor de bijbehorende afwerking, als vullen, kitten en eventueel verven van de glaslatten.

Totaal onderhoud

Voor zowel zakelijk als particulier!

Als frequent onderhoud te lang achterwege blijft wordt renoveren onvermijdelijk. In dat opzicht doet Verhoeven tegenwoordig meer dan schilderen alleen. Onze eigen timmerlieden verstaan de kunst om houtrotschades weer keurig te repareren. Omdat wij alle disciplines in eigen huis hebben kan in een moeite het kozijn weer in de verf gezet worden. Als in een treintje wordt achter elkaar uw project in opeenvolgende stappen gerenoveerd door gespecialiseerde medewerkers.

Restauratie werkzaamheden

Uw pand restaureren in originele staat!

Onder onze mensen bevinden zich enige specialisten in het restaureren van historische gevels. Diverse monumentale panden zijn op deze manier weer in hun oude glorie herrezen. Van wand-en plafondschilderingen tot marmer- en houtimitaties en van sjabloneren tot stucwerk. Onze meesterschilders zorgen voor een historisch verantwoord resultaat.

BENGglas dealer

Met BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld (U=0,40), komen ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’ een grote stap dichterbij!

BENGglas, gehard vacuümglas, is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van (glas)isolatie. Ten opzichte van HR (U=2,80), HR++ (U=1,10) of triple glas (U=0,80), kent BENGglas diverse voordelen. Zo heeft het de beste isolatiewaarde (U=0,40) van alle typen, is het extreem dun (vanaf 8,15 mm) en biedt het optimaal wooncomfort door de hoge mate van geluidsdemping van 36 dB.

Vacuümglas is uitermate geschikt voor de verduurzaming en/of renovatie van uw woning. In tegenstelling tot traditioneel isolatieglas, is vacuümglas extreem dun (vanaf 8,3 mm). Hierdoor kan BENGglas altijd in bestaande kozijnen worden geplaatst waardoor flink wordt bespaard op het vervangen van kozijnen.

Maar ook voor nieuwbouw is BENGglas een zeer interessant product. Zo biedt het de mogelijkheid om nieuwe woningen te ontwerpen naar de, sinds 1 januari 2022 verplichte, BENG normering.

Het BENGglas portfolio bestaat uit vier typen vacuüm isolatieglas: BENGglas, BENGglas MAX, BENGglas + en BENGglas BASIC. Elk type heeft haar eigen specifieke technische eigenschappen en unieke uiterlijke kenmerken.

Diverse voordelen van BENGglas:

  • De beste isolatiewaarde op de markt: 0,40
  • Stil wonen (-36dB)
  • Standaard gehard: 5 x sterker, letselveilig zonder kans op thermische breuk
  • Past in de bestaande kozijnen
  • Verwachtte levensduur van 50 jaar
  • Tot 7 x minder afstandhouders
  • Eerlijke prijzen
  • 15 jaar garantie

Om de stap naar ‘bijna energieneutraal’ nog aantrekkelijker te maken, komt BENGglas in aanmerking voor subsidie. De meldcode die u bij uw subsidieaanvraag kunt indienen is KA18780.

Meer informatie vindt u op www.bengglas.nl