An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

Top

Glaszetten / timmerwerken

Glaszetten / timmerwerken

Beglazing in alle soorten en maten

Verhoeven beschikt  over gespecialiseerde glaszetters die uitstekend voor hun taak zijn toegerust. Met de modernste middelen en een uitgekiende onuitputtelijke voorraad wordt snel en adequaat ingespeeld op, soms heel plotselinge, vragen uit de markt. Dubbel glas, gelaagd glas of enkel glas, brandwerend of beveiligd glas. Voor iedere toepassing hebben wij speciale oplossingen. Uiteraard wordt hierbij ook zorggedragen voor de bijbehorende afwerking, als vullen, kitten en eventueel verven van de glaslatten.

Totaal onderhoud

Voor zowel zakelijk als particulier!

Als frequent onderhoud te lang achterwege blijft wordt renoveren onvermijdelijk. In dat opzicht doet Verhoeven tegenwoordig meer dan schilderen alleen. Onze eigen timmerlieden verstaan de kunst om houtrotschades weer keurig te repareren. Omdat wij alle disciplines in eigen huis hebben kan in een moeite het kozijn weer in de verf gezet worden. Als in een treintje wordt achter elkaar uw project in opeenvolgende stappen gerenoveerd door gespecialiseerde medewerkers.

Restauratie werkzaamheden

Uw pand restaureren in originele staat!

Onder onze mensen bevinden zich enige specialisten in het restaureren van historische gevels. Diverse monumentale panden zijn op deze manier weer in hun oude glorie herrezen. Van wand-en plafondschilderingen tot marmer- en houtimitaties en van sjabloneren tot stucwerk. Onze meesterschilders zorgen voor een historisch verantwoord resultaat.